DELICIOUS CILENTO DI MODESTO DELLA TORRE
http://www.xx.it/
Un'idea semplice e l'amore per la terra natia sono gli
ingredienti che hanno portato alla nascita di Natalì,
laboratorio di trasformazione di prodotti agroalimentari.
Il nostro laboratorio si estende su una superfice di 200mq, a
Vatolla del cuore del Cilento.
Tutta la produzione è lavorata artigianalmente, senza
l'aggiunta di conservanti, mantenendo intatto il gusto dei
sapori utilizzati e rispettando i cicli produttivi naturali.
Il principale obiettivo è esaltare la genuinità dei sapori,
coniugando modernità e tradizione per portare in tavola
prodotti che conservano i sapori di un tempo.
La produzione rispetta la stagionalità di frutta e verdura che
vengono lavorati e trasformati in:
Sott'olii - Creme - Confetture - Marmellate - Essiccati
A simple idea and love for the homeland are the
ingredients that led to the birth of Natalì,
food processing laboratory.
Our laboratory covers an area of 200 square meters, a
Vatolla from the heart of Cilento.
All production is handcrafted, without
the addition of preservatives, keeping the taste of the
flavors used and respecting the natural production cycles.
The main objective is to enhance the genuineness of the flavours,
combining modernity and tradition to bring to the table
products that preserve the flavors of the past.
The production respects the seasonality of fruit and vegetables
are processed and transformed into:
In oil - Creams - Jams - Jams - Dried
ingredienti che hanno portato alla nascita di Natalì,
laboratorio di trasformazione di prodotti agroalimentari.
Il nostro laboratorio si estende su una superfice di 200mq, a
Vatolla del cuore del Cilento.
Tutta la produzione è lavorata artigianalmente, senza
l'aggiunta di conservanti, mantenendo intatto il gusto dei
sapori utilizzati e rispettando i cicli produttivi naturali.
Il principale obiettivo è esaltare la genuinità dei sapori,
coniugando modernità e tradizione per portare in tavola
prodotti che conservano i sapori di un tempo.
La produzione rispetta la stagionalità di frutta e verdura che
vengono lavorati e trasformati in:
Sott'olii - Creme - Confetture - Marmellate - Essiccati
A simple idea and love for the homeland are the
ingredients that led to the birth of Natalì,
food processing laboratory.
Our laboratory covers an area of 200 square meters, a
Vatolla from the heart of Cilento.
All production is handcrafted, without
the addition of preservatives, keeping the taste of the
flavors used and respecting the natural production cycles.
The main objective is to enhance the genuineness of the flavours,
combining modernity and tradition to bring to the table
products that preserve the flavors of the past.
The production respects the seasonality of fruit and vegetables
are processed and transformed into:
In oil - Creams - Jams - Jams - Dried
- Phone
- 3312615516
- DINODELLATORRE.92@GMAIL.COM
- Address
-
VIA FRASCIO
84060 Salerno (Salerno) - Website
- http://www.xx.it/
Company video presentation
Company video presentation
Categories
Choose the product category to see the subcategories
Food industry products
Tomato
Agri-food and wines certifications
Vegan